10/05/2016 12 exemples de pàgines web fetes amb Drupal

Drupal és una de les tecnologies més potents que hi ha per crear, configurar i gestionar el contingut de pàgines web. Gràcies a la seva modularitat (gran capacitat de configuració), podem crear tot tipus de pàgines web amb Drupal: Webs corporatives, portals, e-commerce, blogs, aplicacions i fins i tot xarxes socials. Drupal s'adapta molt bé a qualsevol necessitat que tinguem, sense (gairebé) cap limitació funcional o tècnica. A més, és una de les eines més robustes i fiables que existeixen, sempre i quan realitzem totes les actualitzacions de seguretat que vagin sorgint. 

Un dels principals desavantatges de Drupal com a eina CMS és seva complexitat. Però per això estem els experts en desenvolupament amb Drupal, per encarregar-nos de tots els aspectes tècnics i donar tot el suport que el client pugui necessitar. Sobre la corva d'aprenentatge de Drupal (com a desenvolupadors), hem trobat aquest "meme" per la xarxa que fa una caricatura molt graciosa de la dificultat de Drupal. Nosaltres tenim la sort d'haver passat tot això i la veritat és que la recompensa és bastant gran. :)

Curva d'aprenentatge de Drupal

Fa uns anys, quan Drupal va començar les seves andadures com a CMS, hi havia molt poques pàgines webs que el feien servir i realment la tasca de trobar exemples web amb Drupal era difícil. Ara, en canvi, trobem un gran nombre de pàgines web fetes amb Drupal, especialment pel que fa a pàgines webs institucionals o que requereixin funcionalitats i mòduls tècnicament avançats. A Avellana Digital hem seleccionat 12 exemples de pàgines web d'èxit creades amb Drupal, algunes de les quals, les hem desenvolupat nosaltres mateixos.

Exemples de webs creades amb Drupal que et convenceran ✔

1. Nokia.com

El web corporatiu de Nokia, molt visual i pensada en una bona experiència de marca. 

 

2. ParqueWarner.es

 La pàgina del Parque Warner de Madrid, amb sistema de reserva i compra d'entrades.

 

3. BurgerKing.es

 El web de la cadena de restaurants de menjar ràpid incorpora un cercador d'establiments, sistema de comandes de menjar a domicili i un gran nombre de funcionalitats que aconsegueixen una experiència d'usuari única.

 

4. Boing.es

Lloc web molt dinàmic on destaquem la incorporació de jocs interactius, descàrrega d'aplicacions o un espai on els propis usuaris poden penjar els seus vídeos.

 

5. Planeta.es

Portal web corporatiu multidioma del Grup Planeta amb la integració de totes les publicacions a diferents xarxes socials i espai de directori d'empreses. 

 

*Desenvolupada per Avellana Digital. Si voleu saber més sobre el web podeu anar a la pàgina del projecte.

6. Yelmocines.es

 Web de la cadena de cinemes Yelmo, amb sistema de cerca de cinemes per província, cercador de pel·lícules, sistema de filtratge i venta d'entrades.

 

7. Running.es

Blog d'actualitat i articles d'interès del món del running, amb sistema de publicitat integrat, rich media i gestió d'una gran quantitat de continguts.

 

8. McDonalds.es

El web de McDonalds incorpora un sistema de cerca de restaurants segons codi postal, una integració amb les xarxes socials diferent, a mode de dashboard i un disseny adaptat a la seva identitat corporativa.

9. BrosGrup.es

Tant el web de BrossGroup, l'espai intern per a clients, com el sistema desenvolupat de headhunting estan creats amb Drupal. El web corporatiu es centra en potenciar la seva imatge coporativa al mateix temps que a orientar els usuaris cap a la conversió.

 

*Desenvolupat per Avellana Digital. 

10. Covides.com

Web corporatiu de la Cooperativa Covides, situada al Penedès. Incorpora un disseny centrat en l'experiència d'usuari, integració amb Google Maps i una àrea privada per a clients.

 

*Web dissenyada i desenvolupada per Avellana Digital.

11. Reus.cat

 El portal web de l'Ajuntament de Reus ofereix un sistema que mostra les darreres notícies i un espai per l'agenda d'activitats a la ciutat. També incorpora un sistema automàtic que mostra el temps metereològic i la integració amb una webcam que mostra imatges en temps real. 

 

*Web dissenyada i desenvolupada per Avellana Digital.

12. AvellanaDigital.com

Finalment, i com no podia ser d'una altra manera, el nostre lloc web també havia d'estar programat amb Drupal. El web d'Avellana Digital mostra una gran quantitat d'animacions i elements dinàmics segons fem scroll, integració del bloc corporatiu i gestió d'una gran quantitat de continguts.

 *Òbviament, web dissenyada i desenvolupada per Avellana Digital. :D

Experts en pàgines web fetes amb Drupal

A Avellana Digital portem desenvolupant pàgines web amb Drupal gairebé des del llançament de la plataforma. Durant gairebé 15 anys d'experiència, hem desenvolupat webs d'empreses, d'administracions públiques i entitats, intranets, webs d'escoles, d'universitats, etc. A més, som membres de l'Asociación Española de Drupal i també membres actius de Drupal Association.

 

Si voleu saber una mica més de la nostra feina com experts en pàgines web fetes amb Drupal, podeu visitar la nostra pàgina de servei de disseny i desenvolupament amb Drupal, on a més, trobareu més exemples de webs amb Drupal desenvolupades per nosaltres.